Slovenski trgovački lanac Tuš nastavlja investicijski plan kroz modernizaciju maloprodajnih jedinica otvaranjem tri hipermarketa i jedne drogerije.

Tuš je početkom prošlog mjeseca otvorio modernizirani hipermarket u Kopru koji se nalazi u sklopu Planet Tuš shopping centra.

U objekt je ugrađena nova oprema za izlaganje i skladištenje robe, a najveće promjene su napravljene na svježim odjelima. Kako su istaknuli iz Tuša, posebna novina je komora koja zauzima 50 kvadrata koja kupcima nudi širok izbor rashlađenog pića.

U ponudi koja je proširena nakon modernizacije nalazi se 70% proizvoda domaćih proizvođača kojima Tuš poklanja posebnu pažnju pri odabiru asortimana.

Tvrtka Tuš modernizirala je i trgovački objekt u općini Kungota. U trgovini su ugrađeni najsuvremeniji sustavi za održavanje, police, kolica, blagajne, ali i sustav za uštedu energije. Uroš Žafran, direktor maloprodaje Tuša istaknuo je kako je modernizacija u potpunosti prilagođena potrošačima kroz raznovrsnu ponudu i povoljne cijene u cjelokupnom asortimanu.

Hipermarket u Ljubljani koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra BTC također je dobio moderniziran izgled. Tuš hipermarket je renoviran i prilagođen najmodernijim trgovačkim trendovima urbanog potrošača. Najveće promjene u asortimanu je veći udio bio, veganskih i organskih proizvoda.

U mjestu Moste Tuš je otvorio i potpuno renoviranu drogeriju u kojoj se nalazi širok asortiman proizvoda za njegu, kozmetika, parfemi, papirni program, šminka i zdrava hrana. (Retail Serbia)