Specijalno izdanje HOWtoWOW akademije za oglašivače

Profesionalni konzultant i trener Sam Moorthy približit će agencijske procese oglašivačima u svrhu postizanja boljih rezultata za njihovu tvrtku

HOWtoWOW akademija izlazi iz dosadašnjih okvira i predstavlja prvu radionicu namijenjenu isključivo oglašivačima. Ovo specijalno izdanje pod nazivom “Kako izvući najbolje od agencije” održat će se u petak, 30. siječnja 2015., a namijenjeno je svima koji žele saznati kako poslovanje s agencijom pretvoriti u kvalitetnu suradnju iz koje je moguće kontinuirano ostvarivati pozitivne rezultate.

Gost predavač, Sam Moorthy, pristupit će temi iz dvije perspektive – one agencijske i klijentove, a naglasak će biti na izgradnji povjerenja u njihovu odnosu koje je ključno za uspješnu suradnju.

Osim osnovnog razumijevanja agencijskih procesa koje je relevantno pri kreiranju tržišnih komunikacija, oglašivači će imati priliku naučiti kako uspješni marketinški timovi unutar tvrtke koriste vještine i iskustva svojih agencija, kako stvoriti timski duh i motivirati svoj tim te što sve mogu očekivati od svoje agencije unutar cijene.

Identificirat će se deset područja koja vrijedi ispitati kako bi se suradnja poboljšala i razviti planove djelovanja za dva od tih specifičnih područja.

Kroz primjere uspješnih i nagrađivanih kampanja koje su proizašle upravo iz bliskog i suradničkog odnosa marketinškog tima unutar tvrtke oglašivača i agencije, pokazat će se da uspješna komunikacija na relaciji klijent-agencija mora biti utemeljena na razumijevanju činjenice da obje strane rade na postizanju istog cilja.

Sam Moorthy profesionalni je konzultant i trener u čijem se portfelju nalaze aktivnosti poput razvoja brand strategija, komunikacijskih strategija, odabira prikladnih ATL i BTL komunikacijskih alata i drugog.

Prije prelaska u konzultante, 15 je godina radio na poziciji Regionalnog Account Directora u Greyu gdje su mu glavni klijenti bili P&G (detergenti, tekućine za pranje posuđa, omekšivači rublja, boje za kosu, sredstva za čišćenje doma, šamponi), GSK (paste za zube, lijekovi za prehladu i gripu) i Mars (slatkiši, hrana za kućne ljubimce).

Moorthy kontinuirano surađuje s HOWtoWOW akademijom još od prve sezone, a svojim savjetima publiku svaki put ostavlja bez daha. Njegove radionice i dugotrajni programi treninga rade se po narudžbi, a fokus je na omogućavanju identifikacije i rješavanja problema, povećanju produktivnosti, rasta i zadovoljstva na poslu.

HOWtoWOW akademija namijenjena je marketinškim agencijama i oglašivačima kojima nudi vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

H2W radionice, uz stručne predavače, polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja koje mogu primijeniti u poslu kojim se bave te poboljšanje kvalitete obavljanja posla ili jednostavno proširiti postojeće znanje novih trendovima u poslovanju.

U novoj sezoni, osim specijala za oglašivače koji donosi Sam Moorthy, HOWtoWOW akademija će ugostiti i međunarodne stručnjake kao što su James Cherkoff, Anthony Mathé i Steve Henry.

Prethodni članakKonferencija: “Hrvati su građani Europske unije i to se treba jače osvijestiti”
Sljedeći članakProsječna neto plaća za listopad 5.532 kune