Po uzoru na već uspješne programe Štrumpfova i Nikiforije, Konzumom će ove godine prodefilirati veselo društvo iz popularnog dječjeg crtića SpužvaBob Skockani.

spuzvaTijekom sljedećih osam tjedana Konzumov svijet postat će pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije, što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovog popularnog crtića.

Spužva Bob nas uvijek iznova uči da u životu treba uživati punim plućima.

On jednako uživa u poslu koji radi, kao i u veselim i nezaboravnim avanturama sa svojim društvom, a iz nevolja koje ga često snađu, uvijek izvuče nešto dobro. On je vječiti optimist koji svaku situaciju gleda s pozitivne strane.

Potražite u prodavaonicama Konzuma Vreću Sreću koja sadrži album za skupljanje naljepnica i žigova, rollinz figurice, Očko Skočko figurice, dvostranu ploču za igranje s dvije društvene igre, kockicu za igranje te spužvu u obliku ananasa za čuvanje rollinz figurica.

vreća sreća_SpužvaBobZa svakih potrošenih 75 kuna ili kupnjom označenih proizvoda u Konzumu, dobivate jedan paketić koji sadrži po jednu naljepnicu i žig za album te 2 diska za igru. Nakon sakupljenih 10 žigova u albumu, na dar ćete dobiti jednu rollinz figuricu.

Kada sakupite 42 naljepnice i popunite album, ostvarujete pravo na 50% popusta na veliku plišanu igračku SpužvaBob ili male plišane igračke.

SpužvaBob Skockani zabavni program u Konzumu, od 27. kolovoza pa sve do 21. listopada, pružit će mnoštvo zabave cijeloj obitelji uz skupljanje naljepnica, figurica i atraktivne društvene igre.

PROMO