Sportska vikend avantura na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta zabavila mnogobrojne posjetitelje uz prigodne popuste i DJ zvuk Pill Jacksona

Protekli vikend u prvom hrvatskom Decathlonu bila je velika gužva kao što se i očekivalo.

Razlog tome je, naravno, službeno otvorenje ove najveće domaće trgovine sportskom opremom koju je protekli vikend posjetilo 20.000 posjetitelja.

Prema podacima iz Decathlona, građani su najčešće odabirali sportsku opremu za zimske sportove i fitness. Sudeći prema velikom interesu javnosti, Decathlon je ponudio idealnu formulu za sve rekreativce, profesionalce i ljubitelje sporta uz nezaboravnu sportsku vikend avanturu.

S ciljem što boljeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je svim kupcima omogućio sportski vikend uz prigodne popuste na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta.

Kao najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj, Decathlon je ovom prilikom pružio svim posjetiteljima da “zasluže” svoj popust na kupnju uz razne atraktivne sportove.

Tako su mnogobrojni posjetitelji testirali svoje granice u trčanju, biciklizmu, fitnessu, yogi, sportskom penjanju, košarci, nogometu, rolanju, boksu i planinarenju i nagradili se dodatnim popustima na izabranu sportsku opremu.

Uz stručno vodstvo sportskih klubova i Decathlon osoblja, sve posjetitelje “bodrio” je i DJ Pill Jackson koji je svojim prepoznatljivim zvukom dodatno zagrijao atmosferu i motivirao posjetitelje Decathlona od otvorenja pa sve do “fajrunta” u 21 sat.

Bogatim programom otvorenja Decathlon je pokazao kako je sport zaista dostupan svima što su iz prve ruke iskusili i mnogobrojni rekreativci, profesionalci i ljubitelji sporta. Time su svi odvažni sudionici sportske vikend avanture na najbolji mogući način zakoračili u nikad aktivniju zimu u režiji Decathlona.

PROMO