Veleprodajni lanac Metro Cash & Carry, u sklopu svog projekta razvoja sustava partnerskih trgovina pod brendom “Moja radnja”, do sada je okupio oko 600 trgovačkih objekata širom Srbije.

Mali ali i veći trgovci koji se uključe u ovaj projekt dobivaju od Metro Cash & Carryja besplatnu marketinšku podršku u vidu brendiranja objekata, TV reklama, tiskanih materijala u kojima se najavljuju različite akcije kao i savjetovanje i edukativne treninge za vlasnike trgovina i osoblje. Istovremeno, trgovci zadržavaju u ovom sustavu punu nezavisnost u poslovanju.

Kako bi popularizirao ovaj sustav partnerstva Metro Cash & Carry je nedavno pokrenuo i TV kampanju kojom promovira brend “Moja radnja”.

Razvojem programa partnerstva s malim trgovcima Metro se nastoji prilagoditi tržišnim kretanjima te kroz lanac nezavisnih trgovaca povećati prodaju proizvoda pod vlastitim trgovačkim robnim markama koje čine značajan dio asortimana.

U Metrou, u suradnji s Privrednom komorom Srbije i regionalnim privrednim komorama, organiziraju i predstavljanje projekata u različitim gradovima i općinama Srbije.

Tako je nedavno, u suradnji s Regionalnom Privrednom komorom Sombora, organizirana prezentacija projekta “Moja radnja”, a predstavljanje će biti nastavljeno i u drugim dijelovima Srbije. (Marketnetwork.rs)