S dolaskom jeseni sve više vremena provodimo u svom domu, pa će sve ljubitelje kave razveseliti vijest da je Starbucks stigao u Hrvatsku. Starbucks je prisutan s asortimanom za uživanje u kavi kod kuće, a koji sadrži šest originalnih okusa – tri espresso okusa i tri mliječna napitka. Starbucks by Nescafé Dolce Gusto je prikladan za aparate Nescafé Dolce Gusto.

Svako zrno kave treba jedinstvenu ravnotežu temperature i vremena kako bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i okusa. U svijetu kave razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) – lagano i blaga, medium roast (srednje pržena) – blaga i uravnotežena i dark roast (jako pržena) – punog okusa i moćna.

Starbucks Blonde Espresso Roast mekog i blagog ukusa, najblaža je pržena mješavina za espresso. Starbucks Single origin Colombia je 100% kolumbijska kava zaokružene teksture, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. Starbucks Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе, “srce” je ručno pripremljene kave s mlijekom.

Ako više volite napitke s mlijekom, odaberite bogati Starbucks Cappuccino, savršeno poznatog okusa iz naših kafića, blagi i kremasti Starbucks Latte Macchiato ili se prepustite savršenstvu okusa mlijeka i karamele u Starbucks Latte Macchiato Caramel kavi.

Starbucks nastavlja globalnu težnju kompanije za 100% nabavom kave etičnog podrijetla u suradnji s organizacijom za zaštitu okoliša Conservation International.

Sve kapsule kave pakirane su u kutiji od 12 komada, a mogu se naći u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!