Gabor Shoes AG, modna tvrtka koja je specijalizirana za proizvodnju cipela i torbi, surađuje s tvrtkom cargo-partner koji pruža usluge transporta i logistike punih 10 godina. Suradnja uključuje zračni, pomorski i kamionski transport.

Gabor Shoes AG, njemačka je tvrtka sa sjedištem u Rosenheimu koja se specijalizirala za proizvodnju ženskih cipela. Tvrtka je osnovana 1949. godine, koristi zračne, pomorske i kamionske usluge međunarodnog transporta i logistički je pružatelj usluga zadnjih 10 godina.

Suradnja obuhvaća nabavu sirovina iz različitih dijelova svijeta i daljnji transport do proizvodnje koja je u Njemačkoj, Slovačkoj i Portugalu.

Odlučujući faktor zbog koje su Gabor Shoes AG odabrali cargo-partner kao njihovog partnera bila je visoka razina usluge i individualni pristup.

S cargo-partnerom, Gabor ima jednu kontakt osobu s kojom dogovara sve pošiljke zračne, pomorske i kamionske za ovu tvrtku.
Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji odnos između ove dvije tvrtke razvija se u smjeru, kontinuirane razmjene informacija, brzina postupaka je osigurana.

Cargo-partner redovito obavještava Gabor s trenutnim statusom pošiljki kao i uspješnost (KPI), i nedosljednost reporta kroz SPOT. Na ovaj način omogućava se vidljivost pošiljki i tako tvrtka Gabor može reagirati u bilo kojem trenutku ako je potrebno.

“Naša suradnja s cargo-partnerom je direktna i puna povjerenja. Komunikacija teče glatko i svi procesi su dobro organizirani, uključujući i naše prekomorske lokacije”, rekao je Johann Hass, viši voditelj Logistike u Gaboru.

Cargo-partner je u privatnom vlasništvu, srednje veličine, potpuni pružatelj logističkih usluga s potpunom stručnosti u zračnom i pomorskom prijevozu, kao i informacijske tehnologije.

Kao integrirani logistički partner razvija strategije usluga kroz podršku transportnog lanca i optimalno upravljanje prodajom i nabavom, te stvara jaku prednost za njihove kupce.