Tisak, kompanija članica Agrokor koncerna, u siječnju 2015. zaposlio je 100 novih djelatnika i to na poslovima distribucije tiskovina, neadresiranih pošiljki i paketa na području cijele Republike Hrvatske, a predviđena su i dodatna zapošljavanja u budućnosti  – sa svrhom daljeg razvoja poslovanja, izvijestili su iz tvrtke.

Ovime se potvrđuje fokus Tiska na postavljanje ljudskih potencijala kao temelja novog rasta, kažu u kompaniji.

Diverzifikacijom i uvođenjem novih usluga uz distribuciju tiskovina, koja je i dalje glavni segment poslovanja Tiska, javila se potreba za dodatnim zapošljavanjem, kako bi se kvalitetno udovoljilo svim zahtjevima klijenata i rastućim potrebama tržišta.

“Tisak, kao vodeći nacionalni distributer, jedina je hrvatska distribucijska tvrtka koja 365 dana u godini u roku od 24 sata može dostaviti bilo koji proizvod na jedno od 1300 vlastitih maloprodajnih mjesta, te 6800 prodajnih mjesta svojih partnera diljem Hrvatske. Odlike lidera na tržištu Tisak duguje svojim zaposlenicima, koji su ključni čimbenik uspješnog poslovanja kako ove kompanije, tako i cijelog Agrokor koncerna”, ističu u priopćenju iz Tiska.