tisak-media-ftdU četvrtak ujutro svi Tisak media centri bit će prepuni rođendanskih balona, a svaki balon donosi i vrijednu nagradu

U četvrtak 27.05. započinje veliko rođendansko slavlje Tisak media multimedijalnih  knjižara koje ove godine slave svoj drugi rođendan! U 14 Tisak media centara diljem Hrvatske slavit će se čak mjesec dana, a rođendanski mjesec kupcima donosi nevjerojatna sniženja, akcijske ponude, brojna gostovanja, poklone i iznenađenja!

Za sam početak slavlja, 27.05., Tisak  media pripremila je neponovljivu akciju. U četvrtak ujutro svi Tisak media centri bit će prepuni rođendanskih balona, a svaki balon donosi i vrijednu nagradu. Kupci koji toga dana obave kupnju u vrijednosti većoj od 50kn moći će probušiti jedan rođendanski balon i tako osvojiti vrijednu nagradu. Nagrade su vrlo atraktivne, popusti od 10 pa čak do 100kn, slatki paketi i vrijedni poklon paketi knjiga.

A da Tisak media zaista slavi, dokazuje i nevjerojatna akcija – wellnes vikend za dvoje, za najbrže kupce! Naime, prvih 30 kupaca koji 27.05. obave kupnju veću od 1.500,00kn na poklon dobivaju nezaboravan Wellnes vikend za dvoje koje im daruje Tisak media i Atlas airtours!