Trgovački lanac Tommy je u suradnji s KBC Split-Klinikom za dječje bolesti pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom “Budi prijatelj djece”. Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava za opremanje i adaptaciju prostora Klinike za dječje bolesti kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata, kao i njihovih roditelja.

Kupovinom barem jednog od više od 300 posebno označenih proizvoda prikupljaju se sredstva za donacijski fond koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 21. ožujka kada prestaje ova akcija.

Akcija se provodi u svim Tommy poslovnicama, na teritoriju cijele Hrvatske, uz suglasnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

“Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Humanitarno partnerstvo s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split nas posebno raduje jer se radi o klinici koja je prepoznata po vrlo stručnom i profesionalnom medicinskom osoblju i koja je značajna i referentna u cijeloj Hrvatskoj”, napominju iz Tommyja.

Ujedno, pozivaju sve kupce da se aktivno uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi prikupili što više sredstava u donacijski fond, a sve na dobrobit djece i u svrhu unapređenja sustava zdravstvene zaštite.

Više detalja o humanitarnoj akciji “Budi prijatelj djece” može se pronaći na mrežnoj stranici www.tommy.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!