Tower Centar Rijeka (TCR) prigodnom je svečanošću, modnom revijom i nastupom glazbene grupe Putokazi, obilježio pet godina poslovanja. Styling modne revije radio je poznati hrvatski dizajner Zoran Mrvoš, a modeli su nosili odjeću iz trgovina koje su prisutne u ovom riječkom trgovačkom centru.

tower-centar-rijeka-proslava-5-godine-poslovanja-001Ujedno, za najmlađe posjetitelje bila je upriličena predstava za djecu “Sretna priča mog djetinjstva”.

Cjelokupna rođendanska proslava bila je istovremeno emitirana na svim katovima Centra, zahvaljujući AdUp Skyview-u, jedinom display na svijetu koji ima mogućnost samostalnog lebdenja i koji je tehnički opremljen za za sve načine emitiranja video signala.

Rođendansko slavlje TCR-a bila je i prigoda da se još jednom promovira i nedavno uveden loyalty program, odnosno Gold Tower Card kartica vjernosti za povoljniji shopping koja je namijenjena svim kupcima, navode iz Tower Centra Rijeka.

Karticom vjernosti nagrađuje se svaka potrošnja dodatnim pogodnosti i nagradama. To znači da kupci prilikom svake kupovine u trgovinama, koje sudjeluju u programu vjernosti, sakupljaju bodove s kojima zatim ostvaruju popuste, ali istovremeno sudjeluju i u velikoj nagradnoj igri.

Nagradna igra “S Towerom kroz svijet mašte” sastoji se od dva kola, a traje od 2. studenog 2011. do 20. siječnja 2012. godine. Glavna nagrada je godišnja renta u iznosu od 50.000 kn iskoristiva za kupnju unutar TCR-a.

Tower Center Rijeka tijekom 2010. godine posjetilo je oko 6 milijuna posjetitelja. Centar na više od 125.000 kvadratnih metara površine u ponudi ima više od 150 trgovina i osam megastora.