U Dubaiju održano natjecanje za barmene “Juicy Golden Pineapple”

Barmeni iz svjetski poznatih hotelskih barova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sudjelovali u natječaju "Juicy Golden Pineapple" za najbolji koktel s Juicy sokovima

Na prvom “Juicy Golden Pineapple” natjecaju sudjelovalo je 68 barmena iz elitnih barova svjetskih hotelskih lanaca u Dubaiju.

“Juicy sokovi mogu se pronaći na tržištu EMA regije već osam godina. Kontinuirano radimo na pozicioniranju brenda, prisutni smo na vrhunskim lokacijama te u vrhunskim restoranima i hotelskim lancima poput Verde Beach, FRNDS grand caffe, Bla Bla beach bara na JBR najatraktivnijoj plazi u Dubaiju, Atelier M restaurant, Anantara the Palm, Waldorf Astoria i Rixos Premium JBR. Iznimno nam je drago što se kvaliteta Juicy sokova prepoznaje i kod vrhunskih stručnjaka, barmena koji su se prijavili na Juicy Golden Pineapple i zahvaljujući svojoj kreativnosti osmislili neke nove izvrsne koktele. Dio naše komunikacije prema HoReCa kanalu, prvenstveno barovima i noćnim klubovima, jest uvijek isticanje važnosti kvalitete soka u mix drink pićima i koktelima. Ponosni smo što je hrvatski sok prepoznat u Dubaiju, mjestu koje okuplja ljude iz cijelog svijeta i svakako je pokretač brojnih trendova u restoranskoj i barskoj sceni”, izjavila je Nina Stanić, članica Uprave za marketing Stanić grupe.

U finalu natječaja sudjelovalo je osam barmena koji su prošli vrlo stroge stručne kriterije, a prvi pobjednički kokteli na “Juicy Golden Pineapple” natjecanju bili su The Hard Reset – rekonstrukcija Pina Colada koktela i Rakija’s Concusion – koktel koji je uz Juicy sokove sadržavao i rakiju kao lokalni hrvatski proizvod.

Juicy 100% sokovi su visoko kvalitetni sokovi koji ne sadrže dodane šećere, boje niti pojačivače okusa već samo najbolje iz voća i baš zato su glavni saveznik svih barmena kojima je kvaliteta na prvom mjestu.

Natjecanje “Juicy Golden Pineapple” je dodatno doprinijelo pozicioniranju Juicy sokova u Dubaiju i njihovoj prepoznatljivosti. Stanić Beverages godinama gradi izvoznu strategiju prema EMA regiji, a u budućnosti planira nastaviti širiti prisutnost svojih brendova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako u HoReCi, tako i u maloprodaji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUručena priznanja PRO PR GLOBE Awards
Sljedeći članakFAO: Cijene hrane u svijetu u travnju porasle po prvi put u godini dana