IzlogPromoDonat. Za zdravu budućnost.

Donat. Za zdravu budućnost.

Probava je centar našeg blagostanja jer osigurava pravilan rad cijelog organizma. Loše regulirana probava često je uzrok mnogih problema. Stoga je važno dobro brinuti o njoj. Prirodna mineralna voda Donat prirodno je bogata mineralima iz otapajućih stijena koji pozitivno utječu na funkcioniranje naše probave i cjelokupno zdravlje tijela.

Donat već 115 godina brine o zdravoj probavi svojih korisnika. Medicinska stručna javnost preporučuje Donat rješavanje raznih funkcionalnih tegoba probavnog sustava, a posebno za preventivnu primjenu kao podršku normalnom radu probavnog sustava.

Vođeni programi zdravlja Donat dio su Donatove strategije održivosti u sklopu koje su se u Donatu obvezali educirati širu društvenu zajednicu o važnosti zdrave probave za zdravlje cijelog tijela te usmjeravati ljude na put usvajanja zdravih životnih navika.

U suradnji sa stručnjacima razvili su četiri integrirana programa zdravlja: Donat Detox, Donat Imuno, Donat Vital i program Za šest dana do bolje probave. Njihova je svrha osvijestiti javnost koliko je zdrava probava važna za zdravlje cijelog organizma, kao i stvoriti nove, zdrave navike koje podržavaju funkcioniranje probave. Svi vođeni programi zdravlja osmišljeni su u suradnji sa stručnjacima iz područja nutricionizma, obiteljske medicine, kineziologije, joge i gastroenterologije, a učinkovitost svakog programa je znanstveno dokazana. Do danas je više od 200.000 sudionika usvojilo zdrave životne navike uz pomoć Donatovih vođenih programa zdravlja.

Za 6 dana do bolje probave
6-dnevni besplatni program pravi je hit među hrvatskim potrošačima. Mjesečno se u program prijavi prosječno 5000 korisnika koji uz pomoć jelovnika, vježbi i savjeta za konzumiranje Donata učinkovito rješavaju probavne probleme.

Pola litre prirodne mineralne vode Donat dnevno dovoljno je za reguliranje i još bolju prevenciju probavnih tegoba. Preporuke za konzumaciju Donata kod raznih bolesti i za podršku zdravlju potražite na donat.com.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...