juicy-100-posto-ftd777Juicy 100% iskoristio je toplu ljetnu večer kako bi u popularnom zagrebačkom Mojo baru u srijedu predstavio novu kampanju “100 tvoj doživljaj. 100% Juicy”.

U 100% opuštenoj i zabavnoj atmosferi sve je bilo u znaku Juicy 100% sokova u novim bočicama osvježenog dizajna koje su tom prigodom predstavljene, a velik broj okupljenih osoba iz javnog života poput voditeljica Ive Šulentić i Marijane Batinić, pjevača Luke Nižetića, fotografkinje Mare Milin i ostalih imali su priliku uživo doživjeti različita iskustva što je i temelj nove kampanje.

Na samom događanju nalazile su se četiri kreativne stanice na kojima je svatko od gostiju mogao doživjeti posebno iskustvo, a ukusni zalogaji chefa Marija Čepeka, kao i šareni kokteli koktel-majstora Marina Nekića inspirirani su upravo zvijezdama večeri, Juicy 100% sokovima. Posebnu pažnju privlačio je i čokolatijer Dubravko Vitlov koji je pred svima izrađivao čokoladne praline koje su oduševile sve goste, a svi oni mogli su napraviti i savršen selfie s nekom od poznatih osoba ispred objektiva fotografkinje Mare Milin.

Nova kampanja temelji se na nagradnoj igri “100% tvoj doživljaj. 100% Juicy” a u kojoj će Juicy 100% svim sudionicima omogućiti da dožive nešto što vole, ali na entu potenciju, dakle 100 posto. Tako će imati priliku osvojiti privatni romantičan koncert Luke Nižetića, ukusnu večeru za dvoje koju će im u njihovom domu pripremiti poznati chef Marijo Čepek, jedinstvenu haljinu koju će poznati modni dvojac Lana Puljić i Luka Grubišić iz Lokomotive dizajnirati samo za njih te veselo druženje za dobitnika i njegovo društvo uz vlastitog koktel majstora, svjetskog prvaka Marina Nekića, koji će cijelu večer samo za njih šejkati koktele.

Nagradna igra traje od 15. do 29. rujna, a kako bi sudjelovali u njoj, svi sudionici trebaju se registrirati e-mail adresom na www.stopostotvoja.com, ispuniti kratak, zabavni kviz, saznati jesu li i sami 100 % osoba te odabrati koji doživljaj bi željeli osvojiti, tj. doživjeti. Svi natjecatelji mogu sudjelovati neograničen broj puta, a svi koji se prijave i ispune upitnik ulaze u bubanj iz kojeg se izvlači dobitnik za svaku pojedinu nagradu.

JUICY-SOKOVI“Novi koncept ‘100% tvoja’ kojeg smo večeras predstavili posebno naglašava priču svakog pojedinog okusa i najviše kvalitete Juicy 100% sokova, a čišći i jednostavniji dizajn nove bočice bolje naglašava njezin sadržaj i 100-tni voćni okus koji se unutra nalazi. Upravo iz tog razloga, kako bismo našim potrošačima približili navedeni koncept, pokrenuli smo kampanju ‘100% tvoj doživljaj. 100% Juicy’ koji se temelji na istoimenoj nagradnoj igri kojom će Juicy svojim vjernim potrošačima ispuniti želje kojima će oni biti bogatiji za jedno potpuno, 100 postotno iskustvo”, istaknuo je Nenad Gorjanović, direktor marketinga tvrtke Stanić Beverages.

Juicy 100% sokovi spadaju u sam vrh Juicyjeve ponude i odlikuju se najkvalitetnijim prirodnim sastojcima, visokim postotkom voća uz dodatak vitamina, bez dodanog šećera i aditiva što potrošačima jamči pravi 100-postotni voćni okus, a dostupni su u tri prirodna okusa, 100% naranča, 100% jabuka i 100% ananas.

PROMO