U Okrugu Gornjem otvoren Tommy maximarket

Površina korisnog prostora maximarketa je više od 800 metara četvornih, a za kupce je osiguran i dovoljan broj parkirnih mjesta

(Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

U Okrugu Gornjem na Čiovu otvoren je novi Tommy maximarket čime ovaj lanac nastavlja realizaciju razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. “Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja otvaramo nova prodajna mjesta te tako naše poslovnice postaju još dostupnije kupcima. Otvaranjem ove poslovnice osnažuje se lokalna prisutnost Tommyja na ovom području gdje je Tommy prisutan već dugi niz godina kao vodeći maloprodajni brand, prepoznat od domaćih kupaca kao i od brojnih turističkih posjetitelja”, objavili su iz trgovačkog lanca.

(Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Kako navode, prodavaonica je suvremeno i funkcionalno opremljena prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojem su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Površina korisnog prostora maximarketa je više od 800 metara četvornih, a za kupce je osiguran i dovoljan broj parkirnih mjesta.

I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja, kupcima je na raspolaganju niz dodatnih usluga i pogodnosti, a posebno atraktivne ponude pripremljene su povodom samog otvaranja.

“Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri”, zaključuju u priopćenju iz Tommyja.

Prethodni članakPodravka i sindikati postigli dogovor oko novog sustava plaća
Sljedeći članakProdaja automobila u EU snažno porasla i u lipnju, Hrvatska ponovo iznad prosjeka