Mislav Slade Šilović

PwC u srednjoj i istočnoj Europi i ove godine znanje i zalaganje svojih stručnjaka nagrađuje promoviranjem na nove funkcije. Mislav Slade Šilović, kao jedini predstavnik iz Hrvatske, 1. listopada postaje direktor unutar PwC-ovog tima za strateško i operativno savjetovanje u jugoistočnoj Europi.

Mislav Slade-Šilović posjeduje stručno iskustvo koje je stekao tijekom posljednjih deset godina, savjetujući ključne kompanije iz privatnog i javnog sektora u jugoistočnoj Europi, dok njegov glavni fokus uključuje projekte transformacije, operativnog i strateškog restrukturiranja te izrade strategije. Jedan je od PwC-ovih lidera za sektor energetike u regiji srednje i istočne Europe, kao i za projekte transformacije i operativnog restrukturiranja.

Izazovima koje pred njega postavljaju klijenti iz ovog, ali i drugih sektora, pristupa strateški, a izvrsne rezultate u proteklom razdoblju ostvario je upravo sudjelujući u kompleksnim projektima transformacije kroz koje je snažno podržao implementaciju i upravljanje promjenama, pomažući klijentima u postizanju opipljivih rezultata rasta i profitabilnosti.

U PwC-u Hrvatska zaposlen je od 2012. godine, a prilikom svog unapređenja je istaknuo: “Veselim se novoj odgovornosti, budućim izazovima i uspjesima u radu s klijentima u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Budući da sam konstantno okružen iznimnim ljudima i vrhunskim timom vjerujem da ćemo nastavit rasti zajedno s klijentima kojima pomažemo.“