Na temelju istraživanja o zadovoljstvu potrošača upotrebom proizvoda, koje provodi agencija AC Nielsen, Podravkine Vegeta marinade nagrađene su priznanjem “Produkt leta 2015.” u Sloveniji.

“Podravka je ove godine prvi puta sudjelovala u ovom izboru te nam je izuzetno drago da su slovenski potrošači prepoznali Vegeta marinade kao najbolje u kategoriji Dodaci jelima”, izjavili su iz hrvatske prehrambene kompanije.

Produkt leta je priznanje za najinovativniji proizvod u protekloj godini koje se dodjeljuje na temelju istraživanja o zadovoljstvu potrošača upotrebom proizvoda.

“Upravo je izbor potrošača ono što je specifičnost ovog izbora jer potrošači su ti koji su proizvod isprobali, koji potvrđuju svoje zadovoljstvo isprobanim i njihova potvrda garancija je i drugima da se uvjere u kvalitetu izabranih proizvoda. Priznanje za najinovativniji proizvod potvrda je da kao kompanija stvaramo proizvode koji odgovaraju na zahtjeve suvremenih trendova i koje potrošači prepoznaju te vjerujemo da ćemo i u budućnosti stvarati proizvode koji će postati novi vlasnici pečata Produkt leta”, navodi se u priopćenju Podravke.

PROMO