‘z bregov mlijeko bez laktoze, trajno mlijeko s dodatkom kalcija te kozje mlijeko obiluju korisnim i visokovrijednim nutrijentima te sadrže brojne prednosti za ljudski organizam. Dodatni kalcij povoljno utječe na funkciju cijelog organizma, a mlijeko bez laktoze posebno je prilagođeno za ljude s intolerancijom na mliječni šećer. Liniju zaokružuje ‘z bregov kozje mlijeko, poznati izvor visokokvalitetnih i lako probavljivih bjelančevina.

Uz benefite za zdravlje, Vindijino funkcionalno mlijeko od prošle godine dolaze u ekološki održivom Tetra Brik Aseptic Edge pakiranju, koje u sebi sadrži više od 70 posto materijala iz obnovljivih izvora, čime se smanjuje utjecaj na okoliš. U suradnji s Tetra Pakom, Vindija je na kartonska pakiranja, prva na tržištu Tetra Pak regije Istočna Europa, aplicirala jedinstvene QR kodove za potrebe nagradne igre. Riječ je o naprednoj PICCO tehnologiji koja omogućuje iskorak u interakciji proizvođača hrane i pića s potrošačima, kao i nove mogućnosti u razvoju kampanja vezanih za digitalni marketing.

Tijekom 98 dana Vindija sretnim dobitnicima svakodnevno dijeli mobilne telefone iPhone 11 te vrijedne kućanske aparate poput Nutribulleta, SMEG kuhala za vodu, aparata za kavu, kuhinjske vage, tostera kao i poklon pakete s proizvodima koji nose oznaku Kvaliteta Vindija.

U finalnom super-izvlačenju, 22. prosinca, vjerne potrošače nagradit će s čak 3 najnovija modela dugoočekivane igraće konzole Sony PlayStation 5, a za sudjelovanje u izvlačenju potrebno je skenirati barem 10 kodova mlijeka s dodanom vrijednošću.
Odabirom Vindijinog funkcionalnog mlijeka s dodanom vrijednošću uvijek si na dobitku i zato: odlijepi, skeniraj i osvoji jer sreća prati zdrave!

Više detalja o pravilima nagradne igre može se pronaći na zdraviodabir.hr, a sve o nagradnoj igri može se pratiti i na društvenim mrežama, Facebook & Instagram stranicama pod nazivom “Zdravi odabir”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!