Uz novo pakiranje, jedan od najpopularnijih mliječnih deserta varaždinske prehrambene industrije od sada dolazi i u novom, 3+1 gratis izdanju

Grupa Vindija, na radost svojih najmlađih potrošača, nedavno je pripremila posve novo ruho za svoj Vindino desert s okusom lješnjaka i čokolade.

Pakiranje u kojem Vindino dolazi zaštićeno je prikladno dizajniranom kartonskom ovojnicom koja na zadnjoj strani ima crtež dinosaura Vindina spreman da ga se oboji i ukrasi po želji autora.

Ovaj mliječni desert, itekako poznat mališanima, donosi četiri 60-gramske čašice ukusne i kremaste poslastice, ukrašene likom simpatičnog malog dinosaura Vindina koji je zaštitni znak proizvoda.

Osim odličnog okusa i novog atraktivnog pakiranja, Vindijin mliječni junak svojim malim i velikim prijateljima od sada daruje posebnu pogodnost u obliku formule 3+1 gratis.

Mliječni i sirni deserti Vindino sadrže proteine, kalcij i vitamin D, sastojke potrebne za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Kako bi se postigao koristan učinak na zdravlje, dovoljne su dvije čašice Vindino deserta na dan.