vira-largeNiskim sadržajem minerala Vira voda ne opterećuje bubrege, a posebno je učinkovita kod dijeta zasnovanih na maloj količini natrija

Asortiman punionice Zvir d.o.o. uključuje Vira vodu u pakiranju od 1,5 litara, 6 litara te u galonima od 18,9 litara.

Pakiranje Vire od 6 litara, tzv. kampersko pakiranje, preporučuje se za opskrbu plovila za vrijeme krstarenja i kampiranja.

Galoni od 18,9 litara namijenjeni su aparatima koji se postavljaju u uredima, vrtićima, školama i bolnicama, gdje se može okusiti toplu i hladnu Vira vodu.

Vira voda je geomorfološki kraška voda, koja se odlikuje niskom mineralizacijom te se ubraja u oligomineralne vode.

Niskim sadržajem minerala Vira voda ne opterećuje bubrege, a posebno je učinkovita kod dijeta zasnovanih na maloj količini natrija (2,29 mg/l), kod kura mršavljenja, za detoksikaciju tijela i rehidrataciju organizma.

Osim toga, u Zviru ističu kako se njihovi proizvodi ističu vrlo dobrim omjerom cijene i kvalitete, a preporučuju ih za svakodnevnu konzumaciju odraslima, sportašima, trudnicama, djeci i osobama treće životne dobi.

Punionica vode i sokova Zvir nedavno je potpisala višegodišnji ugovor s inozemnim partnerom, temeljem kojeg planira, počevši od lipnja 2011. godine, godišnje izvoziti približno tri milijuna litara vode Vira na tržišta Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Omana, Kuvajta, Katara i Bahreina.