sveti-rok-largeSveti Rok surađuje gotovo sa svim trgovačkim lancima, a na hrvatskom tržištu voda zauzima udio od oko 10 posto

Tvrtka Sveti Rok d.o.o. na hrvatskom tržištu prisutna je od 2002.godine, a punionica vode nalazi se u općini Lovinac na 10 000 kvadratnih metara infrastrukturno uređenog prostora s najsuvremenijom automatskom linijom za punjenje boca, kapaciteta 6000 boca u jednom satu.

U paleti proizvoda Sveti Rok najprodavanija su pakiranja prirodne izvorske vode od 1,5 litre i 7 litara. Uz navedena pakiranja u ponudi su još i prirodna izvorska voda u pakiranju od 1 litre, 0,5 litara i tzv. galoni od 18,9 litara.

Prirodna izvorska gazirana voda dostupna je u pakiranju od 0,5 litara i 1,5 litara.

Tvrtka Sveti Rok surađuje gotovo sa svim trgovačkim lancima u Hrvatskoj, a dio svojih proizvoda izvozi na tržište Saudijske Arabije i Srednjeg istoka.

Prema zadnjim procjenama udio na hrvatskom tržištu kreće se oko 10 posto.

”Trgovcima nudimo kvalitetnu isporuku i pristupačne cijene te poštivanje dogovora, a potrošačima kvalitetu prirodne izvorske vode s najmanjim isparnim ostatkom i odličnim odnosom minerala te pristupačne cijene”, tvrdi Mate Zanki iz tvrtke Sveti Rok.