Ljubitelje vrhunskog espressa zasigurno će razveseliti novost iz Francka, a radi se o novom Franck Easy Serve espresso aparatu koji će omogućiti pripremu omiljenog crnog napitka, jednake, visoke kvalitete i okusa baš kao iz najdražeg kafića, i to iz udobnosti vlastitog doma.

Naime, Franck u suradnji s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom Grimac iz talijanske Bologne, donosi Easy Serve Espresso aparat za kućnu pripremu doznih espresso napitaka kako bi potrošačima omogućio lakšu i još bolju pripremu omiljenih Franckovih espresso brendova kao što su premium espresso Stretto, 125 Years Edition i Superiore espresso s certifikatom Rainforest Alliance te single-origin kave Guatemala.

Osim što osigurava savršeni okus i kvalitetu kave, prednost ovog aparata je u tome što ne koristi klasične kapsule, već tzv. “pods” odnosno jastučiće sa svježe mljevenom kavom u filtar omotu i zaštićenoj atmosferi.

Uz aparat koji omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi, Franck je za sve potrošače dodatno osigurao i visokokvalitetan pjenjač za mlijeko za pripravu savršeno kremastog cappuccina, koji dolazi kao zaseban uređaj.

Easy Serving Espresso aparat dostupan je putem Franck webshopa te u Franck trgovini na adresi Vodovodna 20 u Zagrebu, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999,99 kuna, kao i pjenjač Grimac “Milkup” koji je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna.

Sve što je potrebno je samo izabrati najdraži Franck espresso i pritisnuti gumb te tako kreirati svoj omiljeni napitak koji će u trenu razbuditi sva osjetila.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!