Zbog dinamičnog razvoja poslovanja Stanić Grupe, planiranih akvizicija te budućih strateških planova, na čelo upravljačkog tima Stanić Beveragesa dolazi Andrej Bele, priopćeno je iz kompanije.

Andrej Bele će obnašati funkciju predsjednika Uprave Stanić Beveragesa te će biti odgovoran za ukupni proizvodni programa Stanić Grupe i sa Zoranom Mabićem, novim dopredsjednikom Uprave Stanić Beveragesa odgovornim za distribuciju i prodaju, raditi na razvoju i unaprjeđenju ukupnog poslovanja tvrtke Stanić Beverages.

U Stanić Beverages Andrej Bele dolazi s pozicije generalnog direktora strateške jedinice Kava unutar Atlantic Grupe, a u svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radio je u više vodećih kompanija na tržištu prehrambene industrije poput Droge Kolinske, Žita te u hotelskom poduzeću Rogaška Slatina.

Andrej Bele svojim znanjem, iskustvom, ekspertizom i visokom motiviranošću uvelike će doprinijeti daljnjem unaprjeđenju strateškog poslovanja Stanić Beveragesa, zaključuju u priopćenju iz Stanić Grupe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!