Zagreb ispraća veliku navijačku zastavu za Francusku

09.06.2016. Karlovačko zastava, HNK Zagreb, foto sasa cetkovicKarlovačko navijačka zastava od 400 crvenih i bijelih kvadrata sutra odlazi u Francusku. Nakon što je nakratko posjetila Karlovac i Split, stigla je i u Zagreb, a navijači i ljubitelji nogometa s njom su se fotografirali na jednoj od najljepših gradskih lokacija – pred Hrvatskim narodnim kazalištem.

Tijekom svibnja, više od 4.000 navijača, među kojima i poznata lica poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saže Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić, potpisalo je crvene i bijele komade platna.

Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama sada su spojeni u zastavu veliku 31×13 metara koja s najvatrenijim navijačima, pobjednicima nagradne igre “Otvori za Francusku”, sutra putuje za Pariz.

Za sve koji nogometne utakmice žele pratiti u društvu obitelji i prijatelja, Karlovačko u ugostiteljskim objektima diljem zemlje ponovno priprema već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja uz odličnu nogometnu atmosferu, vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

 

Prethodni članakPIK navijački mixevi narezaka i kobasica
Sljedeći članakEuro 2016. – Navijački asortiman: Naprijed Vatreni!