Potpisivanjem ugovora o pokroviteljstvu Ožujsko pivo nastavlja dugogodišnje prijateljstvo s Hrvatskim nogometnim savezom

Zagrebačka pivovara potpisala je ugovor o pokroviteljstvu s Hrvatskim nogometnim savezom, čime je nastavljena tradicija koja traje još od 1998. godine. Svojim potpisom Sergey Yeskov, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare, i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, još su jednom potvrdili veliko prijateljstvo Žuje i HNS-a.

Zadovoljstvo nastavkom dugogodišnje suradnje HNS-a i Ožujskog piva na konferenciji za novinare izrazio je Davor Šuker: “Drago mi je što je Hrvatski nogometni savez nastavio suradnju s Ožujskim pivom, koje je s našim reprezentativcima slavilo mnoge uspjehe. Smatram prikladnim da najveća hrvatska pivovara i najpopularnija hrvatska reprezentacija budu partneri. Ovaj novi ugovor produbljuje snažne veze između dviju organizacija i veselim se što ćemo zajedno slaviti buduće uspjehe Hrvatske, vjerujem već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.”

S time se složio i Sergey Yeskov koji je naglasio ulogu Zagrebačke pivovare kao istinskog prijatelja nogometa.

Mnogobrojne kampanje, reklame i razna organizirana događanja dokaz su dugogodišnjeg ulaganja u hrvatski nogomet i čvrste prijateljske veze s Hrvatskim nogometnim savezom i reprezentacijom.

Direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević kratkom je prezentacijom predstavio povijest ove uspješne suradnje te su novinari na konferenciji imali priliku pogledati neke od najzapaženijih TV spotova Ožujskog piva i reprezentacije.

Tako su i za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu dva vodeća nacionalna brenda – Ožujsko pivo i nacionalna nogometna reprezentacija – udružila snage u novom reklamnom spotu na radost svih vjernih ljubitelja nogometa i piva.