Zagrepčani odabrali finaliste u borbi za Zlatni ćevap

Na zagrebačkom Jarunu nastavilo se prvenstvo Hrvatske u roštiljanju, a tim Školarci, jednako kao i njihovi konkurenti Los chupacabros Tvrtka Kračuna, plasirali u finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec.

rostiljada408_GRZ_010515Timovi Tim Marka Bačeka, LK Pub Marka Milasa, Pančeke Roberta Hanžeka, Stare prijatelje Milke Maljevac, Školarci i Los chupacabros Tvrtka Kračuna imali su težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg.

Od samoga se početka isticala skupina skromnog naziva Školarci u sastavu  Zlatan Zuhrić Zuhra, Mladen Horvat, Antimon i Damir Folnegovićveć.

U rezanju mesa, izradi smjese za ćevapčiće, mariniranju i začinjavanju ubrzo im se, kao moralna podrška, pridružio popularni voditelj Davor Dretar Drele pa ne čudi što se na livadi uz Malo jezero ubrzo sakupilo mnogo znatiželjnika koji su iz prve ruke željeli saznati kako se na terenskoj nastavi snalaze osebujni učenici Večernje škole.

Ostali natjecatelji bili su iznimno konkurenti Zuhri i ekipi, no to je najbolje pošlo za rukom timu Los chupacabros Tvrtka Kračuna. Oba tima zaradila su isti broj bodova u svim izazovima i poznavanju mesa, pa gastro-sudu u sastavu chefa Branka Ognjenovića, Domagoja Jakopovića Ribafishe te akademika kulinarstva Gojka Dragićanije nije bilo druge nego pozvati obje ekipe na još jedan obračun 28. lipnja na finalu u Zagrebu.

Za dobru formu na Jarunu bio je zadužen Mario Valentić koji je demonstrirao pravilno nošenje boca Jamnice u igri gajbomjer.

Prvi svibanj bio je idealan za boravak na otvorenom uz grill delicije s potpisom PIK-a na Jarunu. Veselja nije nedostajalo uz grupu Od srca do srca te naravno puno natjecateljsko-navijačkog duha. Sljedeća PIK roštiljada održat će se u Zadru, 9. svibnja.

 

Prethodni članakNivea Sun Protect & Bronze ulje u spreju s visokim zaštitnim faktorom za poticanje tamnjenja
Sljedeći članakPayPal i Uber otvorili OMGcommerce 2015.