Jamnica-Mineral Water Challenge 2015Na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015, u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država, prirodna mineralna voda Jamnica je osvojila zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.

Jamnica je i ovoga puta svojim okusom potvrdila kvalitetu, a jedinstvenim mineralnim sastavom naglasila svoju funkcionalnu ulogu nakon obroka, potičući probavu.

Nakon prestižnog priznanja EUSCAR i iTQi Super Taste Awards, koju dodjeljuje vodeća nezavisna organizacija kuhara i somelijera te Quadal, Superbrands i BestBuy nagrada, ovo je još jedno u nizu priznanja koje je naša najpoznatija gazirana mineralna voda dobila u međunarodnim ocjenjivanjima.

Istovremeno je okusom, koji je oduševio ocjenjivački sud, Sensation limeta-kiwano osvojio zlatno odličje u kategoriji gaziranih mineralnih voda s okusom. Ovo senzacionalno piće sa smanjenim udjelom šećera, prirodnim sastojcima i bez konzervansa, potvrdilo je da razbija monotoniju i osvaja prestižne nagrade.

Međunarodni ocjenjivački žiri, sačinjavalo je 50 profesionalaca iz 15 zemalja Europe i cijelog svijeta. Posebno značajno je da su svi proizvodi bili testirani od strane žirija metodom slijepog kušanja, što nagrađenim Jamnici i Sensationu, ali i ostalima daje dodanu vrijednost.

Jamnica i Sensation ostvarili su još jedan trijumf kojim su ponovo dokazali svoju kvalitetu u oštroj međunarodnoj konkurenciji.