Tržišne komunikacijeZrće u bojama Sensationa

Zrće u bojama Sensationa

dooks sensationLijepe i mlade djevojke, točnije njih 10, oslikanih Sensation bojama, rapsodija živih boja, prepoznatljivi simboli zmaja, hladan Sensation te više od 700 posjetitelja u prepunom Kalypso clubu obilježili su Colors Sensation party na kojem su se po prvi puta u ovom dijelu Europe bacale boje u zrak.

Atraktivne djevojke, morske igre, dobra atmosfera i pozitivne vibracije cijeli su dan dizale temperature na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj. Bilo je to svojevrsno zagrijavanje za jedan od najuzbudljivijih partyja godine i za sve ono što je uslijedilo nakon 16 sati.

Uz plesne ritmove Sensation hita i  DJ-a BRONXWON koji je s publikom i atraktivnim hostesama odbrojavao posljednjih 10 sekundi, vrhunac događaja bilo je bacanje boja u zrak koje su obojile nebo iznad plaže Zrće i oduševile sve one koji su imali privilegiju biti sudionici ovog događaja.

Da je Color Sensation Party jedinstven događaj, uvjerio se i Baby Dooks, koji je u svojoj bogatoj karijeri prošao mnoga zanimljiva mjesta, ali mu je ovo događanje pokazalo nov oblik vrhunske zabave. Spasonosno osvježenje za ovaj vrući dan bio je Sensation sa svojim poznatim okusima i imenima Asia, Africa i India.

I dok su neki uživali u rashlađenim Sensationima s malo kalorija i prirodnim sastojcima, drugi su se ipak odlučili za Sensation koktele, jer se Sensation odlično miješa u bijele i tamne alkohole. Bacanje boja na Colors Sensation Partyju bio je vrhunac dana, a dobra atmosfera prepuna pozitivnih dojmova trajala je dugo u noć.

Colors Sensation party održan je po uzoru na iznimno popularne festivale boja, a nema sumnje da je ova manifestacija mnogima obilježila ljeto i priuštila im iskustvo koje će pamtiti cijelog života. Za dobru zabavu u Kalypsu bio je zaslužan Sensation – “okus koji razbija monotoniju”.

PROMO


Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...