Zvijezda margarin je broj 1 u kvaliteti za hrvatske potrošače

Većina ispitanika navela je Zvijezda margarin kao apsolutni broj 1 u svojoj kategoriji kada je u pitanju vrhunska kvaliteta na domaćem tržištu, pokazalo je QUDAL istraživanje provedeno tijekom siječnja

Vrhunska kvaliteta i Zvijezda margarin idu ruku pod ruku, potvrdili su to potrošači koji su mu dodijelili zlatnu medalju QUDAL – Quality Medal. U istraživanju je sudjelovalo 1200 ispitanika iz opće populacije internetskih korisnika starijih od 18 godina. Tijekom siječnja 2023. većina njih navela je Zvijezda margarin kao apsolutni broj 1 u svojoj kategoriji kada je u pitanju vrhunska kvaliteta na domaćem tržištu. Cilj QUDAL istraživanja je utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge nude najviši stupanj kvalitete na tržištu, prema mišljenju i iskustvu samih potrošača.

Kako podsjećaju iz tvrtke, Zvijezda margarin prvi je put proizveden 1956. godine i do danas je ostao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, pečenje te izradu kolača i slastica. Svako jelo čini ukusnijim i naglašava osnovne arome.

“Ponosni smo na svaku nagradu koju dobiju naši proizvodi, a one koje dodjeljuju potrošači su nam najvažnije. Zahvalni smo potrošačima koji su još jednom prepoznali vrhunsku kvalitetu Zvijezda proizvoda. Kontinuirano ulažemo u inovacije i unaprjeđenje naših proizvoda kako bismo održali visoku razinu kvalitete”, rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Zvijezda je godinama ponosni partner Ugostiteljsko-turističkog učilišta u Zagrebu te u sklopu suradnje podržava mlade slastičare koji u svakodnevnom radu koriste Zvijezda margarin. Zvijezdina škola slastičarstva tako potiče mlade slastičare, kao i sve amatere, da se okušaju u pripremi neodoljivih slastica.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAtlantic Grupa: Snažan rast prihoda svih poslovnih segmenata
Sljedeći članakIgor Roksa – Velprom