Zagreb 150916. Labello neon partyLabello, najpoznatiji brend za njegu i hidrataciju usana predstavio je novi Labello Original Neon koji dolazi u šest modernih neonskih pakiranja koja sjaje pod UV svjetlom i neizostavan su modni dodatak za svaki party.

Nova Labello kolekcija predstavljena je u Zagrebu na Labello Neonmania partiju na kojem su prisustvovali Andrea Andrassy, Renata Sopek, dvojac ELFS i mnogi drugi.

Najnoviji trendovi, najluđe odjevene kombinacije, najcool stilovi – svi želimo da naša odjeća, cipele i torbice budu u trendi bojama, te da naša odjeća reflektira naše raspoloženje. Zašto i vaš balzam za njegu usana ne bi imao toliko originalno pakiranje da predstavlja savršen dodatak za vašu torbicu? Inspiriran najnovijim trendovima u ljepoti i modi, Labello je spojio brigu o usnama s modernim neonskim trendom koji je neizostavnom heroju za njegu usana Labellu Original nadjenuo dosad neviđeno ruho. Šest jarkih neonskih boja krasit će pakiranje
Labello Originala u ograničenom vremenskom trajanju dostupnom od 1. listopada 2016.

Više od 100 godina, Labello je jedan od najpouzdanijih stručnjaka za brigu o usnama u Europi i svijetu. Njegova formula sa shea maslacem i pantenolom pruža 12-satnu njegu, s dubinskim efektom hidratizacije koji vraća mekoću ispucanim usnama.

S Labello Original Neon stikovima, briga za vaše usne postaje još zabavnija. Unutar šest nevjerojatnih neonskih pakiranja i dalje je “skriven” vaš omiljeni stručnjak za hidrataciju usana, ali sad predstavlja i savršeni modni dodatak. Želite uskladiti vaš balzam za usne s najdražom ružičastom majicom, plavom ogrlicom, ili zelenom torbicom koju želite svima pokazati? Nema problema! Uzmite jedan od Labello Original Neon stikova za usne i budite u središtu svake zabave.

labello_neon_rangeDolaskom Labello Original Neon stikova – skrivanje proizvoda za njegu usana u torbici odlazi u povijest. Ako želite da vaš balzam za usne odgovara vašoj odjeći, raspoloženju ili tulumu na koji idete, počnite s prikupljanjem i pobrinite se da “ulovite” svih šest modernih boja Labello Original Neon stikova koji su dostupni u ograničenom vremenskom periodu.

Cool fluorescentni dizajn novog Labello Original Neon stika potiče da ga se pokazuje i da budete najvažniji dio svake zabave te neonskim dizajnom koji sjaji pod UV svjetlom osvijetlite svaku situaciju i svaki styling.