marin1Poznati hrvatski koktel majstor Marin Nekić i Juicy osmislili su nekoliko jednostavnih, ali osvježavajućih koktela kako bi na najbolji način produžili osjećaj nezaboravnih ljetnih dana i nakon povratka s godišnjih odmora.

Povratak s godišnjih odmora i dolazak hladnijih jesenskih dana ne mora značiti da dolazi i kraj uživanja u ukusnim i osvježavajućim koktelima.

Kako bi osjećaj uživanja u blagodatima opuštenog ljeta trajao što dulje, Marin Nekić, poznati i nagrađivani hrvatski koktel majstor, u suradnji s Juicyjem osmislio je nekoliko jednostavnih koktela s kojima ćete na najbolji način produžiti doživljaj svima omiljenog godišnjeg doba.

Cosmo Cooler, Juicy Punch, Apple Jar i Paradiso četiri su jednostavna, ali neodoljiva koktela koja će vas podsjetiti na lude ljetne večeri te vratiti dašak ljeta i u ove jesenske dane.

Svaki od ova četiri koktela predstavljeni su kroz četiri kratka video recepta kako bi ih što lakše mogli i sami pripremiti kod kuće. U kombinaciji s ukusnim Juicy sokovima, ovi će vas kokteli osvježiti i zabaviti, a idealan su dodatak i za svaku zabavu, bez obzira na godišnje doba. Pogledajte kratke video recepte na Juicy You Tube kanalu u kojima Marin priprema najbolje Juicy koktele i unesite dah ljeta u svoju svakodnevicu.

Više informacija o svim Juicy koktelima koje je osmislio Marin Nekić, ali i ostalim Juicy sokovima možete saznati na internetskoj stranici.

PROMO