Za brojne generacije potrošača ABC sir je onaj pravi, okus kojem se vraćaju i u kojem uživaju. Od davne 1980., kad je proizveden prvi ABC sir, do danas i mi smo ostali vjerni svojim potrošačima. Prilagođavali smo se njihovim potrebama s različitim pakiranjima, osuvremenili smo ambalažu, ali osnovna tri sastojka i način proizvodnje nismo mijenjali. Već 40 godina imamo istu kvalitetu i koristimo domaće mlijeko s naših vlastitih farmi na kojima uzgajamo 4.000 krava. To domaće mlijeko uz dodatak malo morske soli osigurava jedinstven okus ABC sira koji naši potrošači toliko cijene i vole.

Uživajte ovog ljeta u bogatim okusima ABC sira i osim classic verzija isprobajte okuse šunke, vlasca, tune, čilija ili kulena, a za najmlađe predlažemo ABC sir junior, bogat kalcijem i bjelančevinama. Ako pravite cheesecake, umake ili imate veće druženje, ABC sir od 500 g je pravi izbor za vas. Možete ga iskoristiti i u laganim ljetnim desertima, u preljevima za salate ili kao bazu za namaz koji pripremate po svojoj mjeri od sastojaka koje volite. Uz meso ili povrće tek skinuto s roštilja poslužite žlicu ili dvije ABC sira koji će svojom kremastom teksturom i punim okusom obogatiti vaše roštilj specijalitete.

Kad otvorite kutijicu ABC sira sjetite se da su u njegovom stvaranju sudjelovali naši ratari koji su uzgojili hranu za krave, farmeri koji su svakodnevno vodili brigu o kravama i pomuzli mlijeko od kojeg su mljekari istog dana napravili ABC sir u kojem vi danas uživate jer je ABC sir pravi domaći proizvod, Od polja do stola.

Brza čokoladna torta
Sastojci:
150 g maslaca
150 g tamne čokolade
150 g šećera
3 jaja
150 g ABC svježeg krem sira
100 g glatkog brašna
pola žličice praška za pecivo

Priprema:

  1. Pećnicu zagrijte na 180C. Kalup promjera 24 cm obložite masnim papirom za pečenje, a stranice mu namastite.
  2. Maslac i čokoladu otopite, zatim u to dodajte šećer, izmiješajte, pa dodajte jaja, opet izmiješajte, dodajte sir i ostale sastojke, sve ponovno izmiješajte pjenjačom da se spoji.
  3. Izlijte u kalup, poravnajte pa stavite peći u zagrijanu pećnicu oko 25 minuta.
  4. Torta će ostati malo vlažnija, jer je teksturom slična browniju, zato i je tako sočna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!