abc-sir-vizualNa Međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda, u okviru 50. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA u Gornjoj Radgoni, Belje d.d. osvojilo je dvije Velike zlatne medalje za ABC svježi krem sir i za ABC svježi krem sir Mediteran, priopćeno je iz tvrtke.

Ocjenjivanje je obuhvatilo 161 proizvod od 29 međunarodnih tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke.

Velike zlatne medalje u Gornjoj Radgoni na sajmu AGRA primio je predsjednik Uprave Belja Goran Pajnić te je tom prilikom izjavio: “Ova nagrada je potvrda kvalitete ABC sira koji je osim u Hrvatskoj i Sloveniji prisutan i na ostalim tržištima Adria regije. Svaka nova nagrada za nas je dodatni poticaj za razvoj i unapređenje proizvoda u skladu s očekivanjima naših potrošača.”

Uz već osvojena priznanja, od kojih se posebno ističe “Superior Taste Award” koje dodjeljuje Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda iz Brisela, nagrada slovenskog sajma Agra dodatna je potvrda kvalitete, kažu u Belju te dodaju kako ABC svježi krem sir čine samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli te ne sadrži aditive niti konzervanse.

Linija ABC svježeg krem sira obogaćena je komadićima šunke, vlasca, povrća, a najnoviji okus Mediteran obogaćen je domaćim maslinama i delikatesnim kiselim krastavcima, ističe se u priopćenju.