Adrisova donacija ukrajinskim prognanicima

Adris grupa i tvrtke koje posluju u njezinu sastavu - Croatia osiguranje, Maistra i Cromaris - uz pomoć u hrani i smještaju, donirat će i sredstva za pomoć stradalima

Ruska agresija na Ukrajinu dovela je do goleme tragedije i egzodusa ukrajinskog naroda. Više od dva milijuna ljudi, uglavnom žena i djece, dosad je moralo napustiti svoju zemlju.

U znak solidarnosti s ukrajinskim narodom Adris grupa i tvrtke koje posluju u njezinu sastavu – Maistra, Croatia osiguranje i Cromaris – uz pomoć u hrani i smještaju, donirat će i sredstva za pomoć stradalima.

Tako će Maistra staviti na raspolaganje dio svojih smještajnih kapaciteta iz svog portfelja u Zagrebu za potrebe izbjeglicama i, ukoliko se pokaže potreba, omogućiti zaposlenje određenom broju prognanih ljudi. Cromaris će donirati deset tona svojih proizvoda Hrvatskome Crvenom križu za potrebe ljudi iz Ukrajine, a Croatia osiguranje donirat će milijun kuna. Uz tu pomoć, Adrisovi zaposlenici moći će, u skladu sa svojim mogućnostima, na organiziran način poslati i svoju pomoć.

Kako ističu, najmanje što možemo učiniti u ovim dramatičnim trenucima jest odazvati se kao ljudi, izraziti solidarnost i pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNedovoljna zastupljenost žena u gospodarstvu
Sljedeći članakZagorski štrukli i Zagorski bagremov med – dva nova zaštićena proizvoda u EU