Kreiranje novih trendova i uvođenje noviteta na tržištu osnovne su smjernice brenda Air Wick.

Posebna pažnja poklanja se periodu jesen/zima pa su tako i ove sezone osmišljene nove mirisne svijeće Pearl Infusion s potpuno novim dizajnom i mirisima koji u sebi sadrže eterična ulja u mirisnim kapsulama uronjenim u proziran gel koji lagano otpušta mirisne arome bacajući prigušeno svjetlo u prostorije.

Pearl Infusion svijeće dolaze u četiri mirisa: zimske crvene jabuke (Red Ruby Apples), grimizne maline (Scarlet Frosted Mulberry), vanilije (White Vanilla Bean) te blagdansko-začinskih mirisa (Golden Winter Woods).

Iz široke ponude Air Wicka, koji uključuje veliki broj proizvoda i mirisa kroz različite segmente, najprodavaniji tijekom cijele godine su električni aparati.

Po popularnosti zatim slijede aerosoli, dok se kao ključni proizvod u ovoj kategoriji izdvaja Fresh matic komplet i refill. Najprodavaniji mirisi su white flowers, citrus i lavanda.

Ove godine Air Wick je ušao i u segment osvježivača automobila s tri mirisa: tropsko voće (tropica lagoon), vanilija (crisp vanilla) i miris citrona (citrus-orange).