Alexander Gerschbacher trenutno je komercijalni direktor sestrinske kompanije Brau Union Austrija.

alexander-gerschbacher-midiKarlovačka pivovara danas je najavila promjenu u rukovodećoj poziciji tvrtke. Naime, predsjednica uprave kompanije Monique Peters otići će na poziciju direktorice inovacija Heineken grupe i radit će u Heinekenovoj središnjici u Amsterdamu.

Njen nasljednik na mjestu predsjednika uprave Karlovačke pivovare bit će Alexander Gerschbacher, trenutno komercijalni direktor sestrinske kompanije Brau Union Austrija. Navedene promjene stupaju na snagu 1. srpnja ove godine. Inače, Monique Peters je na poziciji predsjednice uprave Karlovačke pivovare od 2006. godine.

Vezano uz svoje novo imenovanje, Monique Peters je izjavila: “Prije svega bih željela istaknuti kako sam ponosna na postignuća koja sam ostvarila zajedno s članovima Uprave Karlovačke pivovare tijekom protekle četiri godine i željela bih im ovim putem zahvaliti na doprinosu. Uvjerena sam da će pivovara nastaviti jačati snažnu poziciju na hrvatskom pivskom tržištu uz svoje snažne brandove, predane zaposlenike i vrlo jasan program u kontekstu korporativne društvene odgovornosti. Nosim sa sobom bogato iskustvo kao profesionalac ali i privatno, vezano uz vrijeme provedeno u Karlovačkoj pivovari i Republici Hrvatskoj i veselim se novoj odgovonosti za inovacije koje će doprinijeti jačanju pozicije Heinekena diljem svijeta. Svom nasljedniku Alexanderu želim puno uspjeha na novom radnom mjestu.”