U asortimanu osvježivača prostora brend Ambi Pur nudi Crystal gelove, osvježivače za auto, osvježivače prostora u spreju te električne osvježivače prostora koji se mogu kupiti u velikim trgovačkim lancima, udruženjima trgovaca NTL i Ultra te benzinskim postajama.

Crystal gel je jedinstven proizvod na tržištu i najprodavaniji proizvod Ambi Pura. Dolazi u tri mirisa – fresh and cool, ruža te lavanda.

Ambi Pur portfelj osvježivača za auto ima pet mirisa i deset artikala (pet Ambi Pur baza i pet refilla). Najprodavaniji mirisi su vanilija i miris za žensku populaciju For her.

Premium proizvod Ambi Pura je 3Volution – električni osvježivač prostora koji ima tri različita mirisa i svakih 45 minuta naizmjenično ispušta drugi miris.

Ambi Pur je također prisutan u osvježivačima prostora u spreju s brendom Freshelle koji dolazi u šest mirisa i pakiranju od 300 ml.

Freshelle je premuim proizvod u kategoriji aerosola. Uskoro se očekuje i lansiranje novih električnih osvježivača prostora s unapređenom formulom koji osvježavaju prostor i do 80 dana.

Predstavljanje će pratiti store promocije s poklonima uz kupnju, dodatne pozicije i image page objave u katalozima kupaca.