Trgovačko-zabavni centar četvrte generacije – Arena Centar Zagreb – dosegao je brojku od 6 milijuna posjetitelja u 2013. godini čime je potvrdio status najposjećenijeg centra u Zagrebu i Hrvatskoj, priopćeno je iz tog trgovačkog centra.

Brojku od 6 milijuna posjetitelja, kako kažu, Arena Centar je ove godine dosegao već u rujnu, mjesec dana ranije nego u 2012. godini.

“Uz veliki broj posjetitelja Arena Centar se može pohvaliti i brojnim novim poznatim brendovima kao što su Levi’s® Jeans, Converse, Wenice Kids i Koykan. Ove jeseni mnogim poznatim imenima, od kojih su mnogi po prvi put na hrvatskom tržištu, pridružit će se još i Petit Bateau, Transport Footwear, Blukids, Living Room, Pepper Street i Gusarsko Blago. Arena Centar ne miruje ni tijekom zime, već pripremamo nova iznenađenja za svoje vjerne posjetitelje”, kazala je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Iz centra također dodaju kako je otvaranjem novih trgovina s ponudom za djecu Arena Centar okupio najbolju ponudu na tržištu koja je nadopunjena nizom sadržaja za obitelji kao što je besplatna dječja igraonica.

Među ostalim sadržajima ističu i ponudu zabavnih sadržaja koju predvodi multipleks CineStar, s dvije luksuzne Gold Class by American Express dvorane, prvo IMAX kino u regiji  te skybowling – najmodernija kuglana u ovom dijelu Europe. Tu je i Food Court Arena Centra kao gastronomsko odredište gdje posjetitelji mogu birati između azijske, orijentalne, mediteranske te spore i brze hrane.