Argeta Veggie

Argeta Veggie nije samo još jedan namaz od povrća. Utemeljen je na slanutku i povrću vrhunske kvalitete koji će zavesti vaše nepce kao nijedno povrće dosad, a dostupan je u četiri fantastična okusa: slanutak, crna maslina, crvena paprika te čili i limun

Argeta, brend broj 1. među mesnim i ribljim paštetama u Europi*, predstavlja nove namaze Argeta Veggie, koji u bilo kojem trenutku omogućavaju ukusan i zdrav povrtni obrok. Rezultat su godina istraživanja, unapređenja kvalitete, intervjua s potrošačima i testiranja provedenih po cijeloj Europi.

Argeta Veggie nije samo još jedan namaz od povrća. Utemeljen je na slanutku i povrću vrhunske kvalitete koji će zavesti vaše nepce kao nijedno povrće dosad, a dostupan je u četiri fantastična okusa: slanutak, crna maslina, crvena paprika te čili i limun.

Novi povrtni namazi Argeta Veggie pripremaju se od pažljivo odabranog povrća vrhunske kvalitete i ne sadrže konzervanse, umjetne boje, umjetne pojačivače okusa niti gluten. Stoga su Argeta Veggie namazi pogodni baš za sve – vegane, vegetarijance ali i ljubitelje mesa jer u svaki obrok donose povrće koje nam tako često nedostaje.
*više na argeta.com

Prethodni članakVindija proizvodi u navijačkom ruhu
Sljedeći članakInflacija u listopadu ubrzala na rekordnih 13,2 posto