Atlantic Grupi prva platinasta nagrada

U sklopu natjecanja Effie Slovenija priznanja najefikasnijima dodijeljena su već peti put, a i naziv najefikasnijeg oglašivača Effie Slovenija 2020. osvojila je upravo Atlantic Grupa

Na dodjeli jubilarnih nagrada Effie Slovenija 2020. prvi put je dodijeljena platinasta nagrada, a osvojila ju je tržišno-komunikacijska kampanja hrvatske Atlantic Grupe s markom Donat za platformu “Pobrinite se za svoju probavu, pobrinite se za sebe!”. Atlantic Grupa je osvojila zlatnu nagradu Effie za Donat u kategoriji Proizvodi – piće, srebrnu nagradu za marku Argeta u kategoriji Proizvodi – hrana te brončanu nagradu za marku Argeta u kategoriji Odaziv za opstanak.

U sklopu natjecanja Effie Slovenija priznanja najefikasnijima dodijeljena su već peti put, a naziv najefikasnijeg oglašivača Effie Slovenija 2020. osvojila je upravo Atlantic Grupa. Najefikasnijom markom na Effie Slovenija 2020. proglašen je Atlanticov Donat. Veliki doprinos zlatom, srebrom i broncom ovjenčanim kampanjama Donata i Argete u Sloveniji dala je i domaća agencija Pro media group, koja već 17 godina svojim medijskim strategijama pruža marketinšku podršku Atlantic Grupi i njenim brendovima na 16 međunarodnih tržišta.

Nagrade Effie žiri dodjeljuje oglašivačima i agencijama koji su kroz vođeni postupak prijave i temeljem evaluacije u dva stupnja nedvojbeno i argumentirano dokazali izravnu vezu između marketinške komunikacije i ostvarivanja te prekoračenja zadanih komunikacijskih, marketinških i poslovnih ciljeva.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSupply Chain Event na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa
Sljedeći članakOčekivanja za 2022.: Nagomilana štednja rezultirat će rastom svjetskog BDP-a