brzo-ukusno-i-besplatno-novost-u-ponudi-avenue-mallaPovodom pete obljetnice poslovanja trgovačkog centra Avenue Mall u Novom Zagrebu, predstavnici tog trgovačkog centra na današnjoj su konferenciji za medije predstavili dosadašnja ostvarenja i najavili brojne promotivne aktivnosti.

Druženje u restoranu Fifty Fifty vodio je poznati gastronomski stručnjak Rene Bakalović koji je u suradnji s kuharskim timom iz tog restorana posebno za proslavu rođendana osmislio nova jela pod geslom “brzo, ukusno, besplatno”.

Važno je napomenuti da će restoran Fifty Fifty kupcima, koji na istom računu potroše barem dvjesto kuna, podijeliti čak tisuću besplatnih ručkova osmišljenih prema spomenutim receptima, dok će za sve kojima je gablec, brunch, ručak ili “jelo na žlicu” glavni odabir ponuditi ista jela uz najpovoljniju cijenu.

Vrhunska gastronomska ponuda, ugodan ambijent, opuštajuća atmosfera i brza usluga aduti su kojima Fifty Fifty postaje savršen izbor za poslovna “brunch” druženja ili vikend uživanja s cijelom obitelji, rečeno je na prezentaciji.

“Rođendanski tjedan”, koji u Avenue Mallu traje od danas, 27. kolovoza, pa sve do 2. rujna, bit će obilježen pomno odabranim iznenađenjima i poklonima za kupce i posjetitelje.

Svi koji obave kupnju na istom računu od barem dvjesto kuna dobivaju mogućnost uživanja u jednom od atraktivnih rođendanskih poklona: besplatnim rođendanskim ručkovima u restoranu Fifty Fifty, besplatnim kavama kafića Cafe de Paris, Daily News Caffe, Leggiero bara te Lotus bara, besplatnim Ice’n’Go ledenim delicijama u Lambu, besplatnim kino ulaznicama za CineStar Avenue Malla, besplatnom igranju u jednoj od igraonica (one2play igraonici, vanjskim igraonicama Čarobni dvorac i Žuti tobogan), te poklonima za super početak škole koje donose Algoritam, Konzum i Tisak.

U nagradnoj igri najsretnijeg posjetitelja Avenue Mall će nagraditi shoppingom u vrijednosti od 5000 kuna.

Rođendanska događanja uključuju igre kao što su školica, gumi gumi, preskakanje konopa, limbo, pikulanje, Back to School korner, water pong, stolni nogomet, pikado i Klaun Balonko. Igre za najmlađe odvijat će se od 30. kolovoza do 2. rujna.

Usto, od 31. kolovoza do 30. rujna u Avenue Mallu će se održavati ekskluzivni “talijanski party” u Zagrebu pod nazivom “Ciao Italia”, u sklopu kojeg će posjetitelji moći upoznati nove modele koje nude automobilski brendovi Fiat (Panda), Alfa Romeo (Gullietta) i Lancia (Delta).