Tvrtka Billy POS, član ETRANET Grupe, hrvatski specijalist na području fiskalnih blagajni, tržištu je ponudila sveobuhvatno rješenje za cloud fiskalizaciju svih vrsta samoposlužnih aparata. Rješenje Billy Selfservice u potpunosti zadovoljava sve zakonske propise o obvezi fiskalizacije računa koji od 2021. godine vrijede za samoposlužne aparate.

Rješenje Billy Selfservice je suvremena cloud aplikacija na koju se spajaju pojedinačni terminali ugrađeni u samoposlužne aparate, a koji dostavljaju podatke o obavljenim kupnjama proizvoda ili usluga. Na osnovu tih podataka Billy Selfservice kreira račune i fiskalizira ih kod Porezne uprave.

Prednost Billy Selfservice cloud rješenja u odnosu na pojedinačno vođenje svakog aparata leži u moćnom web sučelju. Korisnici putem web sučelja mogu pratiti poslovanje po svakom registriranom samoposlužnom aparatu, s uvidom u sve izdane i fiskalizirane račune te iste račune po potrebi i jednostavno stornirati.

Dodatno, za potrebe analitike, izvještavanja i planiranja Billy Selfservice može dati podatke po svakom samoposlužnom aparatu ili skupno u željenom razdoblju – koji se mogu koristiti i u drugim poslovnim aplikacijama tvrtke vlasnika samoposlužnih aparata.

Rješenje Billy Selfservice pogodno je za sve vrste samoposlužnih uređaja – pojedinačne boksove na samoposlužnim autopraonicama, aparate za kavu, vending automate za hranu i pića, mljekomate i slično.

Primjerice, dosad je Billy Selfservice cloud rješenje u suradnji s partnerima aktivirano na više od 500 mjesta u samoposlužnim autopraonicama, a u planu je do sredine ove godine udvostručiti taj broj.

“Iznimno smo ponosni što je tržište ovako dobro reagiralo na sve prednosti Billy Selfservice koje ne samo da zadovoljava sve zakonske propise, nego i unapređuje poslovanje sa svim vrstama samoposlužnih aparata“, izjavio je Nenad Filipec, voditelj odjela razvoja proizvoda u Billy POS.

Za više informacija o cloud rješenju za fiskalizaciju samoposlužnih aparata Billy Selfservice kontaktirajte nas na www.billy.hr.

O Billy fiskalnim blagajnama
Tvrtka Billy POS, dio ETRANET Grupe, jedan je od vodećih pružatelja rješenja za fiskalizaciju u regiji. Billy rješenje za fiskalizaciju i fiskalne blagajne je kompletno POS (Point of Sale) rješenje prilagođeno svačijem poslovanju. Koristi se na prijenosnim i stolnim uređajima koji su istovremeno fiskalna blagajna, POS pisač i fiskalizacija. Svi podaci se spremaju i u tzv. cloud odnosno na Billyjeve servere kako bi se u slučaju oštećenja ili gubitka blagajne moglo nastaviti s radom.

Uz više od 15.000 zadovoljnih korisnika, Billy rješenje pokreće fiskalne blagajne kao što su HT Mini fiskalna blagajna, Iskon fiskalna blagajna, Optima telekom – Opti fiskal blagajna te RBA fiskalna kasa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!