Jeste li znali da je pileće meso u svijetu vrlo popularna namirnica zbog svojeg izvrsnog okusa, ali i nutritivnog sastava? Obiluje visoko vrijednim bjelančevinama, dobar je izvor određenih vitamina i minerala te proteina, a uz to je siromašno mastima. Pileće meso lako je probavljivo i preporuča se u prehrani svih dobnih skupina.

Bjelančevine pilećeg mesa su visoko vrijedne što znači da sadrže sve esencijalne aminokiseline u količini i omjerima koje podržavaju rast, razvoj i oporavak organizma. Zbog svog nutritivnog sastava te lake probavljivosti, preporuča se u prehrani svih dobnih skupina. Pileće meso sadrži male količine masti te je dobar izvor određenih vitamina B skupine (naročito niacina) te nekih minerala.

I upravo iz tog razloga, Podravka pileće paštete su jedinstvene na tržištu jer se u njima nalazi najkvalitetnije pileće meso – file i zabatak.

Podravka pileće paštete prirodne su i ukusne, maštovitih okusa, bogate proteinima, pripremljene od čistog pilećeg mesa, 100% file i zabatak, sljubljene s finim začinima i dodacima kao što su jetrica, ajvar i vrhnje. Načinjene su od prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Ne sadrže konzervanse, ni palmino ulje kao ni pojačivače okusa!

Uz dobro poznate omiljene okuse Pileće Classic i Pileće pikant paštete, apsolutni hit su tri savršeno (s)maziva okusa – Pileća jetrena, Pileća s vrhnjem i Pileća pašteta s ajvarom. Punog okusa i kremaste teksture svaki obrok pretvaraju u neodoljiv užitak. Podravka paštete odlična su kombinacija za najukusnije zalogaje te će zasigurno jednako očarati ljubitelje pašteta, gurmane i potrošače koji žele nutritivno kvalitetan i izbalansiran proizvod.

Sve ovo prepoznale su i mame te su odabrale upravo Podravka paštete kao najbolji izbor za svoje najdraže. Brz i ukusan obrok, uvijek pri ruci, ujedno praktičan i siguran.

I zato, prepusti se bez grižnje savjesti, uživaj u ukusnom obroku i SAMO MAŽI.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!