Nakon uspješnih konferencija održanih 2018. u Rovinju i 2019. u Puli, platforma Biscuit People organizira treću konferenciju u Umagu, 15. do 18. rujna u hotelu Melia Coral.

Prva konferencija privukla je više od 60 svjetskih stručnjaka iz industrije keksa, druga je trijumfirala s čak 90, a jednak uspjeh se očekuje i na ovogodišnjoj konferenciji koja je prvotno planirana za prošlu godinu kada je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Što nudi Biscuit People konferencija?
Biscuit People konferencija idealna je prilika za učenje, sklapanje novih suradnji, poslovnih prilika i inovacija za sve sudionike! Upravo u tome leži i glavni cilj konferencije: okupiti vodeće rukovoditelje industrije, nezavisne konzultante i druge stručnjake za kekse kako bi istražili i razmijenili svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji.

Na konferenciji će međunarodni predavači, koje čine vodeći rukovoditelji iz cijelog svijeta, sa sudionicima dijeliti svoja znanja o aktualnim temama iz područja industrije keksa.

Između ostalih, najavljeni predavači su Alfredo H. Pimper (Food Consulting Network) iz Italije, Jos Vast (Bakery Academy) iz Nizozemske te Jacob van Kogelenberg (JK Consult) iz Švicarske.

Kako izabrati najprikladnije brašno za baš vaš tip keksa, kako pak osluškivati potrebe i želje potrošača te kako papir može biti održivo, a ekološki prihvatljivo rješenje za vašu ambalažu, samo su neke od tema koje će govornici pokrivati na Biscuit People konferenciji, a svi polaznici potiču se da postavljaju pitanja te razmjenjuju znanja.

Stoga, ako želite biti u tijeku s događanjima u industriji keksa, proširiti svoju poslovnu mrežu i uživati u prekrasnoj Istri, ovo je pravi događaj za vas. Pridružite nam se!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!