Veliki obožavatelji turske kave baš nikada ne preskaču prvu jutarnju kavu. Black’n’Easy kava prava je turska kava, ali spremna za minutu. Zvuči nemoguće? Istina, tursku kavu volimo zbog njene arome, mirisa i okusa, a nerijetko i zbog uživanja u jutarnjem ritualu kuhanja kave dok istovremeno ili pospremamo stan, čitamo knjigu, scrollamo po novim mailovima ili pak gledamo što je novo na televiziji. Međutim, ova inovacija nikako ne prekida s tradicijom već samo na dobro poznatu kvalitetu dodaje i efikasnost za one kojima je prijeko potrebna. Posebice one koji ujutro jako žure.

Klasična, sa šećerom ili mlijekom, Barcaffè ima rješenje za sve ljubitelje turske kave, ovoga puta u velikom izdanju – Black’n’Easy Big Pack. Uštedite na vremenu, a dobijte na doživljaju turske kave tako da sami odmjerite količinu kave koju želite i napravite napitak baš po vašoj mjeri. 1,2,3 žličice kave stavite u šalicu, prelijte vrućom vodom, lagano promiješajte i…imate gotovu omiljenu kavu samo za minutu, jaku baš onoliko koliko volite.

Novo pakiranje sadrži 160 grama od čega možete pripremiti 20 šalica kave. Ako želite kavu standardne dužite i jačine preporučamo 2 pune žličice i spremni ste za jutarnje uživanje u pravoj turskoj kavi. Black’n’ Easy Big Pack upakiran je u vrećicu, a potom u privlačno kartonsko pakiranje kako bi kava zadržala dugotrajnu svježinu. Poznato je da se sreća nalazi u malim pakiranjima…a posebni užitak u velikim. S velikim pakiranjem Black’n’Easyja možete opušteno uživati i skrojiti jutro baš po vašoj mjeri.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!