Bobi, Crunchips, Nic Nac’s

bobi-flips-kikirikiBobi je brend osječke tvrtke Karolina koji u svom asortimanu ima ekstrudirane proizvode, slano trajno pecivo i krekere.

Namijenjen je prvenstveno djeci, ali i svima onima koji se nakratko žele vratiti u vrijeme svog djetinjstva.

Bobi ekstrudirana linija ima visoku kvalitetu i raznolike okuse, a najpopularniji proizvod je svakako Bobi flips u pakiranju od 40 grama.

U asortimanu su značajni i Bobi flips od 90 grama te Bobi duopack od 180 grama, koji u posljednje vrijeme bilježi porast prodaje. Bobi na hrvatskom tržištu ekstrudiranih proizvoda drži vodeću poziciju s 32,6 posto udjela, poručuju iz Karoline.

Crunchips se u segmentu čipsa izdvaja svojom bogatom ponudom namijenjenoj potrošačima profinjenog nepca.

the-cruncipsCrunchips dolazi u pakiranjima od 100, 150 i 175 grama, dok okusi variraju od regionalnih (African, Thai Sweet Chilli) do light varijanti namijenjenih savjesnim potrošačima. Iako pripada premium segmentu unutar kategorije čipsa, Crunchips drži visokih 13 posto tržišnog udjela.

Nic Nac’s je relativno novi brend na hrvatskom tržištu, a jezgru čini kikiriki umotan u hrskavu, pikantnu ljusku. Na hrvatskom tržištu prisutan je u pakiranju od 125 grama u atraktivnoj crvenoj ambalaži. Svi navedeni proizvodi mogu se naći u svim značajnim trgovačkim lancima i na benzinskim postajama diljem Hrvatske.

“Kvaliteta svih proizvoda koje Karolina kao proizvođač nudi izuzetno je visoka, prvenstveno zato što u tvrtki smatramo kako su želje i briga za potrošača na prvome mjestu. Duga tradicija proizvoda i jaka pozicija među konkurentima jedan je od bitnih razloga za trgovca da ima Karolinine proizvode u svojoj ponudi”, navodi Ana Brnas Malenica iz Karoline.

Prethodni članakLideri kategorije: Grickalice Franck
Sljedeći članakSmoki – prvi flips proizveden u jugoistočnoj Europi