Davor Bošnjaković podnio je ostavku na mjesto člana Uprave Kraša, a na toj dužnosti ostat će do 31. ožujka 2023. Bošnjaković je na poziciji člana Uprave za proizvodnju i nabavu proveo više od dvije godine, a odlazi iz osobnih razloga.

“Iskustvo koje sam stekao u Krašu za mene je neprocjenjivo. Kraš je konditorski lider, tvrtka s tradicijom čiji su proizvodi prisutni na brojnim svjetskim tržištima. Zahvalan sam što sam imao priliku sudjelovati u poslovanju Kraša i dati svoj doprinos, naročito u izazovnom gospodarskom razdoblju koje je zahtijevalo dodatnu odgovornost pri donošenju svake odluke. Razlog moje ostavke isključivo su osobni razlozi, a zadovoljan sam što znam da iza sebe ostavljam dobre rezultate koje je tvrtka pokazala za prošlu godinu te se radujem svim uspjesima koji Kraš sigurno čekaju u budućnosti”, izjavio je Davor Bošnjaković.

Bošnjaković je dodao kako je imao iznimno dobru suradnju sa svim ključnim dionicima u Krašu, uključujući dioničare, poslovne partnere i sve zaposlenike.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!