brigada-Bio&bio-ftd777Prostori za konzumiranje hrane i pića unutar trgovina već dugo su trend, trend koji uz sebe veže dodatnu vrijednost prodajnog prostora. U velikim gradovima kupci su navikli da mogu odmah pojesti ono što su kupili, obično za doručak i ručak.

bio&bio trgovine ekološkim proizvodima tako u posljednje vrijeme u sve svoje nove trgovine uključuju i takav jedan cafe kojeg je zagrebačka agencija Brigada isplanirala u njihovom novom prodajnom konceptu još prilikom rebrendiranja.

U bio&bio trgovinama primjerice u zagrebačkom Oktogonu ili u Super Konzumu na Radničkoj možete pojesti svoj zdravi sendvič, kolač, vegansku deliciju s eko imanja Zrno, popiti svježe spravljeni superfood smoothie ili organski uzgojenu kavu.

biobio_cafe_2_1Cafe se nalazi uvijek na samome ulazu u trgovinu odnosno otvara se prema ulici, privlačeći tako pažnju prolaznika. Kao i svaki segment trgovine, poput pekarnice ili kozmetičkog odjela, i ovaj se diferencira dizajnom. Primjerice korišteno je tamno drvo koje je i nešto grublje obrađeno, čelik, subway pločice i spuštena rasvjeta, a Brigada je zaslužna i za prostorno-funkcionalnu organizaciju i dizajn šanka.

Na projektu je kao kreativni direktor radio Damjan Geber, vodila ga je arhitektica Ena Tadej, dok su Dominik Cergna i Ana Herceg dizajnirali.

PROMO