Svjetske zvijezde nazdravile domaćem lansiranju vodećeg britanskog piva

Omiljeno britansko pivo Carling predstavljeno je u novootvorenom Carling Pubu na zagrebačkom Cvjetnom trgu uz mnogobrojne prijatelje Zagrebačke pivovare i posebne goste iz Londona, izvijestili su iz ove pivovare.

Tako su domaćem lansiranju Carlinga nazdravili i David i Victoria Beckham te kraljica Elizabeta II.

Iako se radi samo o njihovim službenim dvojnicima koji su iz Londona došli podržati lansiranje Carling piva, svojim uvjerljivim nastupom izazvali su zbunjenost prolaznika i oduševljenje brojnih uzvanika.

Uz fotografiranja s dvojnicima svjetskih zvijezda, uzvanici su imali priliku uživati u kultnim hitovima brit-popa, biranim britanskim jelima i novom hit pivu iz Velike Britanije.

U londonskoj atmosferi u središtu Zagreba uzvanici su uživali u jednom od najstarijih i najprodavanijih britanskih lagera koji mami svojim punim okusom i nevjerojatnom pitkošću.

Od davne 1818. godine, kada je Thomas Carling započeo proizvodnju najomiljenijeg britanskog napitka, hrvatski ljubitelji piva bili su zakinuti za neponovljivo pivsko iskustvo.

Dolazak britanskog piva br. 1 na hrvatsko tržište zbog toga će još više razveseliti mnogobrojne pivske znalce koji ujedno imaju čast biti jedini u kontinentalnoj Europi s privilegijem uživanja u tradicionalnom britanskom pivu.

Carling pivo osvaja svojim punim okusom koji se krije iza neodoljive zlatne boje, a osvježavajućoj laganoj teksturi posebnost i prepoznatljivost daje poseban Carling slad.

Iznimno pitko Carling pivo s 4% alkohola lansirano je u novoj boci čiji je dizajn trenutačno prisutan samo na hrvatskom tržištu. Nova boca Carlinga postupno će se uvoditi i na ostala tržišta, a nakon Hrvatske Carling u novoj boci bit će dostupan u Kini.

Osim što će svojom prisutnošću “osvježiti” mnogobrojne hrvatske potrošače, nesumnjivo je da će ovo britansko pivo steći kultni status i u našoj zemlji, navode iz Zagrebačke pivovare.