Prema istraživanju koje je provedeno tijekom siječnja 2013. godine City Center one je zadržao titulu najkvalitetnijeg hrvatskog shopping centra osvojivši nagradu za kvalitetu – QUDAL (QUality meDAL) za godinu 2013./2014., priopćeno je iz tog trgovačkog centra.

To je druga po redu nagrada za City Center one koji je i u istraživanju iz rujna 2011. godine dobio najviše glasova hrvatskih potrošača kada je riječ o njihovom iskustvu, zadovoljstvu i percepciji shopping centara u cijeloj Hrvatskoj.

Anketiranje je provedeno putem interneta na 1200 ispitanika starijih od 15 godina, a po prvi puta je bilo podijeljeno u više kategorija.

Ovogodišnje istraživanje je pokazalo kako je, po mišljenju anketiranih građana, City Center one kvalitetom ispred konkurencije u pet kategorija: ponuda odjeće, ponuda obuće, ponuda modnih dodataka i nakita, ponuda artikala za bebe i djecu te ponuda artikala vezanih uz telekomunikacije, elektroniku i kućanske uređaje i aparate.

Istraživanje QUDAL Croatia 2013./2014. provela je švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association na području Republike Hrvatske od 14. do 27. siječnja 2013. putem web ankete metodom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).